21.10.06

Vivenda per tots

Ja ho vam avisar: “ amb o sense ministres sortirem al carrer”. Dit i fet. Ahir dia 16 d’octubre VdeVivienda va tornar a mobilitzar-se per demostrar que aquest moviment segueix endavant i que per molta manipulació mediàtica que hi hagi, el problema de l’habitatge és el que més pateix la gent i que per molt que es cancel.lin cimeres de ministres, no podran tapar les reivindicacions que exigeixen el compliment del dret a l’habitatge. A les 5 de la tarda es va realitzar un acte simbòlic davant la porta del Palau de Congressos on hauria d’haver-se realitzat l’esmentada cimera. Més tard, cap a les 8, es va dur a terme una cassolada al mig de la Plaça Sant Jaume, coincidint amb l’inici de la campanya electoral. Abans que l’acte finalitzés, es va avisar que “ el dia que se celebri la cimera de ministres ( si és que s’atreveixen a fer-la) tornarem a sortir al carrer i aquesta vegada serem milers”

http://bcn.vdevivienda.net


20.10.06

Presentem el balanç sindical 2002-2006 Grup Banc Sabadell


Davant dels delegats de CCOO de Catalunya, vam presentar el balanç positiu dels darrers 4 anys de la secció Sindical a Banc de Sabadell . Hi vam reflectir des de la signatura del protocol del banc Urquijo (2006) fins al primer protocol del 2004 de la integració del Banc Atlàntic. Entre els acords signats amb l'empresa destaquem els de prejubilació, condicions socials, vacances, un acord nou en el sector de conciliació de la vida familiar i laboral.

Hem centrat l’assemblea en l’important creixement de l’afiliació i en la presentació de la campanya d’eleccions que ha elaborat la Federació de COMFIA-CCOO i la propaganda que estem preparant, confeccionant,etc… des de la nostra secció sindical per a les eleccions que se celebraran el proper 20 de desembre.

Aministia Internacional


Us informem de la següent campanya iniciada per Amnistia Internacional que dóna suport a l’esforç de grups d’activistes, advocades i periodistes iranianes que treballen per acabar amb la lapidació per adulteri en el seu país.

Iran: Set dones condemnades a mort per lapidació Les notícies que aquest any arriben d'Iran sobre la Pena de Mort són molt preocupants. Les execucions continuen a un ritme alarmant. Segons informes un home i una dona haurien estat lapidats al maig i continua l'assassinat judicial de menors. Amnistia Internacional ha tingut notícia d'almenys 108 execucions, però la xifra real podria ser molt major. En aquests moments, set dones corren el risc de morir lapidades, algunes d'elles de forma imminent. L’article 83 del Codi Penal iranià és el que descriu el seu delicte: Adulteri, i el seu càstig: la pena de mort per lapidació. Amb aquesta campanya, Amnistia Internacional es vol sumar i vol donar suport a l'esforç d'un grup de dones activistes, advocades, defensores, periodistes, etc que dintre del país estan treballant per a acabar amb la lapidació. Demana la immediata commutació de la pena de mort per lapidació d'aquestes set dones i l'abolició total de la pena de mort a Iran per ser un tracte cruel, inhumà i degradant i una violació del dret a la vida. Actua
!